Schrijfworkshop

Op verzoek geef ik schrijfworkshops. Ik houd van woorden en klanken. Ik hou van het magische wat woorden kunnen brengen. Vanuit je hart luisteren wat aanwezig is. Stil zijn. Schrijven en kijken wat er gebeurt. Ik heb meerdere malen schrijfworkshops mogen geven. Dit is een reactie van mijn workshop:

Sharon winter organisator High Tea Zoet omschreef de schrijfworkshop als volgt:

Rijmen met een ‘echte’ dichter
“Astrid Mettendaf is een bekende dichteres. Ze bracht twee mooie gedichten van haar ten gehore. De aanwezigen waren er erg van onder de indruk.Onder het genot van een kopje koffie of thee begonnen de vrouwen aan de inspirerende workshop van een uur. De opdracht aan de deelnemers was: bedenk een onderwerp voor een gedicht.

Een thema dat meteen genoemd werd is de natuur. De volgende opdracht was werkwoorden bedenken die bij het thema natuur passen. De vrouwen gingen met overgave aan de slag om een mooi gedicht op papier te zetten. Astrid liep ondertussen rond om de vrouwen te ondersteunen bij het maken van het gedicht. Aan het eind van de workshop kon iedereen zijn eigen gedicht voor dragen. De deelnemers waren erg enthousiast over alle gedichten. Eén vrouw die het thema “de liefde” had gekozen, maakte volgens de andere deelneemsters het mooiste gedicht.”

Wilt u ook een schrijfworkshop? Neem dan contact met mij op.