Dankbaarheidsdagboek

Dankbaarheidsdagboek Het onalledaagse in het alledaagse zien

Ik ben zo ontzettend blij dat mijn Dankbaarheidsdagboek er is!

Het was een waar genoegen om de tijd te nemen om stil te staan bij uitspraken over dankbaarheid, gedichten te schrijven en te genieten van het proces.

Tegelijkertijd was ik bezig met waar ik zelf dankbaar voor ben: het schrijven van gedichten, de geur van bloemen en het wandelen in het bos.

 

 

 

“Dankbaarheid is het innig beminnen van het huidige moment.”

Dankbaarheid is voor mij stilstaan bij ‘kleine geluksmomenten’: een heerlijk kop thee drinken, een goed gesprek voeren en het luisteren naar het gezang van de vogels.

Voor mij is het bewust stilstaan wat er allemaal al in mijn leven aanwezig is. Wanneer ik elke dag mijn dankbaarheden opschrijf, dan ga ik opzoek naar alle mooie momenten op een dag. Ik sta dan stil bij een fijn ontvangst van vrouwen in een buurtcentrum die ik niet ken, een gesprek in de supermarkt of wanneer mensen mij enthousiast benaderen wanneer ze mij eerder hebben gezien bij een optreden.

Dankbaarheidsdagboek

Het dankbaarheidsdagboek “In het alledaagse het onalledaagse zien” nodigt je uit om voor 31 dagen elke dag je dankbaarheden op te schrijven. Elke dag is er een spreuk over dankbaarheid en daarnaast kun je je dankbaarheden opschrijven. Er is een gedicht ter inspiratie. Op deze manier word je aangemoedigd om elke dag  je dankbaarheden op te schrijven.

“Dankbaarheid is werkelijk zijn welke cadeaus aan je zijn gegeven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *