Women of West

Op 16 november 2017 kwamen de vrouwen uit Amsterdam West samen tijdens het Women of West Festival Amsterdam. Dit festival vierde de schoonheid, de wijsheid en de kracht van vrouwen in Amsterdam West.

Tijdens het festival interviewde ik voor het Gewilde Westen lokale tv inspirerende vrouwen zoals Portefeuillehouder emancipatie zaken Fenna Ulchiki, Aytun Ayden oprichtster van de Elance Academyen Mbarka N’bir uit de film Dit ben ik! 

Portefeuillehouder Fenna Ulichki verwelkomde de bezoekers met een openingswoord met als inspiratie het gedicht Still I rise van Maya Angelou.

Voorafgaande aan Women of West festival werd er een workshopreeks ‘wie ben ik’ georganiseerd. Er werden verschillende creatieve workshops gepresenteerd: kussen maken, zeefdrukken en ‘spoken word’. Ik koos voor kussen maken aangezien ik dat nog nooit had gehad. Met veel humor, geduld en mooie gesprekken met andere vrouwen, ontstond mijn meditatie kussen. Bij deze kussen hoorde woorden die naar binnen kwamen. Tijdens het festival deelde ik mijn gedicht: ‘mijn meditatiekussen’.

Wat vind jij van het Women of West festival? Hier kun je de uitzending bekijken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *