De helende kracht van woorden

PechakaKucha Night Hilversum

Al een tijdje liep ik rond met de gedachte om een presentatie te geven over de ‘helende kracht van woorden’ over mijn reis met mijn gedichten en muziek. Het was zo ver op 23 november 2017 werd mijn presentatie op een inspirerende manier aangekondigd bij PechaKucha Night:

“Astrid Mettendaf vertelt een verhaal aan de hand van haar gedichten. Die zijn ontstaan in een uitdagende tijd in haar leven. Stil staan en luisteren. Gedichten schrijven. Gedichten die ze heeft gedeeld via radio, yogales, buurtcentrum en klooster. Woorden met een inspirerende kracht en helende werking door de combinatie met muziek. Zo verspreidt zij de boodschap van haar gedichten door optredens met haar violiste, harpiste, band of fluitiste. Ook in haar workshops laat ze zien dat schrijven zowel een uitlaatklep als inspiratiebron is. Kom de kracht van verbeelding zelf beleven in De Vorstin op 23 november 2017.”

 Het was magisch en spannend om mijn verhaal te vertellen. Ben je benieuwd naar de presentatie? Bekijk de onderstaande video! Wat vind jij van de helende kracht van woorden?

 

Foto credits van Ilona Hartsenveld

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *